Bine ai venit.
Mă bucur să te văd aici.

Iată câteva lucruri despre mine pentru a te asigura că vei ajunge pe mâini foarte bune.

Sunt Anca Maria, fizioterapeut, tehnician maseur și mereu învăț câte ceva nou dar, cel mai frecvent, mă vei găsi aplicând aproape zilnic terapii complementare în urma cărora se obțin rezultate excelente.

Practic masajul terapeutic, reflexoterapia și drenajul limfatic de peste 4 ani cu mult entuziasm, dedicare și seriozitate.

Pot spune că această perioadă este cea mai frumoasă din viața mea întrucât fiecare persoană cu care am interacționat și care a beneficiat din plin de terapiile pe care le-am aplicat m-a ajutat să mă dezvolt pe mai multe planuri.

Totul a pornit de la studiile pe care le-am urmat cu pasiune la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS București și, de asemeni, în echipa binecunoscutei Școli de masaj Biofocus. Aici am fost ghidată de profesori extraordinari care mi-au transmis învățătura pe baza căreia îmi desfășor activitatea profesională în prezent.

De aici am continuat cu specializări noi pentru a aprofunda unele terapii de actualitate și tehnici conexe kinetoterapiei.

Aspir să fiu mereu la înălțime și să vin în întâmpinarea ta cu cea mai potrivită terapie care să te ajute să îți îmbunătățești considerabil calitatea vieții.

Fie că ți-e necesar un masaj, fie o ședință de kinetoterapie mă poți contacta foarte ușor aici. Mi-ar plăcea să discutăm despre situațiile cu care te confrunți astfel încât să găsim soluții cât mai abordabile și chiar plăcute pentru îmbunătățirea stării trupești, psihice și spirituale.

Te aștept cu drag!

Abonare la Newsletter

Dacă vrei să rămânem conectați și să afli primul ofertele și activitățile de care mă ocup, dă click pe abonare. De asemenea, îți voi transmite perioadele de concediu pentru a ști dinainte când nu sunt disponibilă. În rest, lucrez mai tot timpul așa că, fii fără griji, nu îți voi răpi din timpul și spațiul tău decât foarte puțin.

Scrie aici adresa ta: