Terapii Binefăcătoare

E bine să ne facem timp mai mereu pentru ceea ce ne oferă relaxare, bună dispoziție și fericire.

TERAPII APLICATE – TARIFE

Masaj terapeutic – 200 lei – 80 minute

Reprezintă un remediu natural utilizat în tratamentul complex de recuperare medicală în diverse afecțiuni. Se mai numește masaj medical sau de recuperare și pe lângă efectele terapeutice, care pot conduce la redobândirea stării de sănătate, induce și efecte profilactice, de prevenire a complicațiilor sau a recidivelor.

 

Masaj somatic (de relaxare) – 120 lei – 60 minute

Se adresează părților moi de la suprafața trupului, acestea fiind cele mai sensibile la acțiunea directă a procedeelor și tehnicilor de masaj. Masajul somatic acționează mai superficial, fiind abordate manevre mai ușoare

 

Reflexoterapie – 100 lei – 50 minute

Denumită și ”reflexologia plantară” favorizează începerea unui proces de vindecare, efectuarea ei corectă, ducând la o stare de echilibru și creând condițiile în care poate să apară vindecarea. Presupune acțiunea manuală asupra punctelor/zonelor reflexogene din talpă prin care se obține stimularea reflexelor periferice, influențarea organelor, aparatelor sau sistemelor în scopul ameliorării simptomelor nedorite ale bolilor, a durerii sau pentru a stimula capacitatea de autovindecare a trupului.

 

Masaj terapeutic parțial:

Se adresează unor regiuni sau segmente și este denumit masaj regional sau masaj segmentar.

Masaj regional - 90 lei - 20-30 minute

Se aplică unei părți importante, bine delimitate a trupului cum ar fi: fața, spatele, abdomenul etc.

Masaj segmentar - 50 lei - 10-12 minute

Se aplică segmentelor membrelor superioare (umăr, braț, antebraț, mână) și inferioare (fese, coapsă, gambă, picior)

 

Drenaj limfatic – 200 lei – 100 minute

 

Kinetoterapie la domiciliu – 150 lei – 60 minute

 

Masaj sportiv

Masaj de refacere, specific activităților sportive, se aplică în variantele post sau intraefort, în funcție de ramura sportivă practicată și de nivelul performanței; are valențe stimulante, relaxante și de prevenire a leziunilor.

 

 

 

 

 

Abonare la Newsletter

Dacă vrei să rămânem conectați și să afli primul ofertele și activitățile de care mă ocup, dă click pe abonare. De asemenea, îți voi transmite perioadele de concediu pentru a ști dinainte când nu sunt disponibilă. În rest, lucrez mai tot timpul așa că, fii fără griji, nu îți voi răpi din timpul și spațiul tău decât foarte puțin.

Scrie aici adresa ta: