Testimoniale

E bine să ne facem timp mai mereu pentru ceea ce ne oferă relaxare, bună dispoziție și fericire.

Ce spun clientele noastre și clienții noștri

Reflexoterapie superba

M-am simtit atat de bine dupa fiecare sedinta de reflexoterapie! Pentru mine masajul Mariei are darul de a inlatura stresul si de a restabili echilibrul. Recomand tuturor sa incerce macar o data reflexoterapia. Eu plec de la cabinet relaxata, senina si plina de viata.

Monica P.

Ma bucur de fiecare sesiune

Ma bucur de fiecare sesiune de masaj programată cu Maria. Ma simt foarte bine, se adapteaza la cerințele mele si revin cu mare drag de fiecare dată.

Maria Pintilie

Ma simt excelent dupa masaj

Ma simt excelent dupa masajul Mariei. O recomand!

Andreea

Relaxant și confortabil

Mi-a plăcut foarte mult masajul realizat de Maria. În primul rând cadrul este foarte bine creat astfel încât să te poți relaxa și să te simți confortabil. Un alt aspect plăcut este că poți să îți alegi tipul de ulei care vrei să fie folosit. Și ultimul și cel mai plăcut este masajul în sine, care îți conferă o stare de bine generală – ca și când intri în cabinet cu o haină veche și primești una nouă care este admirată de toată lumea!

Marina

Abonare la Newsletter

Dacă vrei să rămânem conectați și să afli primul ofertele și activitățile de care mă ocup, dă click pe abonare. De asemenea, îți voi transmite perioadele de concediu pentru a ști dinainte când nu sunt disponibilă. În rest, lucrez mai tot timpul așa că, fii fără griji, nu îți voi răpi din timpul și spațiul tău decât foarte puțin.

Scrie aici adresa ta: